En helt vanlig dag

På jobbet igen. Det skulle verkligen bli intressanta blogginlägg om jag ska skriva ner min dag: hej, det blir trettioåtta kronor tack för det hejdå, till lagret och hämta mer, sätta sig och vila. Ibland ganska länge. Jag har ett riktigt bra jobb på det sättet, att det finns en del fritid. Det dåliga med det är att det är lätt att bli sötsugen när man inte har något att göra... Men jag får lov att vända blicken från godiset och tänka på någonting annat. Tur att jag oftast är för lat för att gå och hämta godis (då är det faktiskt riktigt illa!). Annars då? Jotack, bara fint här. Håller på att jaga lägenhet för fulla muggar eftersom jag har blivit antagen till universitet (yay!) så om någon läsare har en etta eller liknande som står och skräpar i Ume får ni mer än gärna slänga iväg en kommentar!

Dagens...
låt: Shinedown - The Crow & The Butterfly
väder: molnigt och motvind
humör: jämnt, tidvis något uttråkatTredje gången gillt?

Har ju ett sommarjobb jag. Ett som bara ligger drygt sju kilometer bort, så jag kan cykla. Och det gör jag. Igår var det medvind på väg till jobbet, vilket resulterade i diverse Runkeeperrekord och motvind på hemvägen. Men det sistnämnda kunde jag klara, för det var ju alldeles logiskt. Kunde ju inte förvänta mig att vinden skulle vända tvärs över dan. Sen vaknade jag imorse. Vinden hade gjort en prydlig 180-graderssväng. Tråkigt. Men det kunde jag klara med lite klagande, för vinden brukar ju kunna vända över natten. Det är inte ovanligt.

Fast nu. Nu har det gått alldeles åt skogen för långt. När jag blickar ut genom kontorsfönstret ser jag björkarna böja sig, vackert och graciöst, men i motsatt riktning jämfört med imorse. Jag börjar undra vad det egentligen är som pågår.  • Fredrik Backmans blogg
  • RSS 2.0