Köar i teliabutiken.Vad är väl en rubrik på slottet?

Just nu läser jag Northanger Abbey av Jane Austen. Sarkasmen är obetalbar! 


Men jag är ju beroende av det där spelet faktiskt!

Avdelning i-landsproblem: Mitt SD-kort till mobilen har slutat fungera. Bara sådär. Telefonen låg på bordet bredvid mig, skärmen lyste upp och hela aktivitetsraden (eller vad man kallar det) längst upp på skärmen försvann. När det kom tillbaka stod det att det inte fanns något minneskort i telefonen. Det var ungefär tre dagar sedan. Jag vågar inte tänka på hur mycket min Quizkampen-rating har sjunkit. Och min ständige antagonist som jag visserligen inte känner, men har spelat säkert femtio matcher mot, måste tro att jag har dött. Och jag börjar snart få abstinensproblem av att inte få visa att jag vet vad som ingår i en klassisk bouillabaisse.Som sagt, avdelning i-landsproblem. 


Hopp flygende flängen

En rask fundering: ger det någon positiv effekt totalt sett att träna om man får sådan värk efteråt att man inte kan gå ordentligt på två dagar? 
 
Det kan eventuellt ha att göra med det faktum att jag inte ens tänkt på styrketräning på flera månader. Eller det faktum att jag inte orkade värma upp. Och glömde att stretcha.
 
Men nu har jag i alla fall med gott samvete använt åtminstone en bråkdel av sportlovet till dess bokstavliga syfte och fått lyssna på min träningsspellista när jag faktiskt rör på mig. Bästa låt: Beat it-Michael Jackson. Är i en MJ-period just nu och kommer att lyssna sönder ovan nämnda låt och några andra inom ett par veckor. 


  • Fredrik Backmans blogg
  • RSS 2.0