Sent omsider

Hej bloggen.
*trycker sakta ned dörrhandtaget, grimaserar åt gångjärnsgnisslet och kikar försiktigt fram i den långsamt vidgande sprickan*
Länge sedan sist, skulle jag vilja påstå, och det med rätta. En liten livsuppdatering kanske skulle vara rolig och allmänt småtrevlig sådär. 
 
-En halv hemtenta och en hel restuppgift kvar, sedan kan jag sätta en prydlig bock vid "Litteraturvetenskap A" på min hinklista. Ifall den kursen hade stått med. Ifall jag hade haft någon hinklista. 
-Ett helt NaNoWriMo vunnet ifjol! Trots att det inte var något jag behövde göra till skolan eller på grund av någon utomstående. Denna gång skrev jag en dystopisk low fantasy som inte ens blev halvfärdig. Det återstår att se vad som händer med mitt drygt 50 000 ord långa halvsammanhängande textsjok.
-En hel ung kvinna som trivs med sitt boende, sin utbildning och sitt liv i allmänhet. Och som är mycket tacksam för det. Det kan jag säga med ett helt gott samvete. 
-En alldeles komplett ny kusin har jag fått såhär på gamla dar. Riktigt roligt!
 
Annars då? Jag har egentligen inte något klurigt eller vackert formulerat att säga. Det här med bloggandet har fått vila, egentligen inte av någon speciell orsak, utan bara därför att det har hamnat i skymundan. Jag borde verkligen återuppta det, om inte annat därför att jag så sällan uttrycker mig i skrift på svenska nu för tiden, förutom i skolrelaterade texter förstås. Det är inte samma sak som att fritt skriva vadhelst jag så känner för. Men dessa skolrelaterade texter är något jag verkligen, verkligen borde ta itu med, så jag säger hejdå så länge. 


  • Fredrik Backmans blogg
  • RSS 2.0